Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Špijunska mikro kamera u olovci

Špijunska mikro kamera u olovciŠpijunska mikro kamera smeštena u olovku – penkalo je nezamenljiv spy uređaj kada vam je potrebno da nešto brzo i diskretno fotografišete ili snimite. U naizgled obično funkcionalno penkalo potpuno neprimetno ugrađena je mikro špijunska kamera koja pruža mogućnost tajnog fotografisanja i audio-video snimanja u Full HD rezoluciji.

Ugao snimanja mikro kamere smeštene u olovci je širok i iznosi 90 stepeni. Visoko osetljivi mikrofon pruža mogućnost da pravite audio-video zapise na udaljenosti do 10 m, a SMD filter neutrališe pozadinsku buku i šumove što doprinosi kvalitetu snimka.

Olovka sa mikro kamerom predstavlja jedan od najpraktičnijih uređaja za diskretno snimanje i fotografisanje. Obzirom da izgleda i funkcioniše kao sasvim obična olovka, niko ne može ni pretpostaviti da je unutar nje skrivena špijunska mikro kamera za tajno snimanje. Objektiv mikro kamere diskretno je smešten na gornjem delu olovke, dok se u donjem delu nalazi penkalo. Fotografije i audio-video zapis smeštaju se na internu memoriju mikro kamere koja ima kapacitet od 8 GB. Uz pomoć USB porta koji se nalazi ispod gornjeg dela olovke, snimci i fotografije se jednostavno mogu prebaciti na laptop ili računar i na miru pregledati i premotavati.

Ova specijalna višenamenska špijunska olovka može se koristiti i kao klasična USB flash memorija.

Kako primeniti špijunsku olovku i njene karakteristike

Špijunska olovka-penkalo sastoji se iz dva dela. U unutrašnjosti gornjeg dela smešteni su trajna litijumska baterija visokog kapaciteta (550 mAh), elektronika kamere, mikrofon i slot za mikro SD karticu kapaciteta do 8 GB. Kada se olovka odvije na sredini, u gornjem delu nalazi se USB priključak.

Špijunska mikro kamera u olovci upotrebljava se lako i potpuno neprimetno. Sva podešavanja vrše se uz pomoć samo jednog dugmeta smeštenog na vrhu olovke. Sa spoljašnje strane gornjeg dela olovke nalazi se skriveni objektiv kamere (u šnali), dugme za paljenje i gašenje kamere, kojim se ujedno bira i režim rada. Jednostavno, dužim ili kraćim pritiskom na taster možete birati da li ćete snimati audio ili video zapise ili samo fotografisati. Prvi pritisak aktivira mikro kameru, drugi stisak je opcija za fotografisanje, a pritiskom na taster dužim od 3 sec pokreće se snimanje.

Karakterišu je visoka rezolucija slike (2560 x 1920 Px) i izuzetna brzina upisa podataka.

Mikro kamera u olovci se puni preko USB kabla dok je povezana na računar ili preko kućnog punjača. Autonomija integrisane Li-on baterije prilikom snimanja video zapisa iznosi do 90 min neprekidnog snimanja, a ukoliko pravite samo audio zapise, baterija će trajati znatno duže. Snimljeni materijal skladišti se na internoj memoriji kamere, a kasnije se lako može prebaciti putem USB-a na laptop ili računar. Špijunska kamera u penkalu podržava sve aktuelne OS.

U koje svrhe se sve može upotrebiti špijunska olovka?

Olovka sa ugrađenom mikro kamerom jednostavna je za upotrebu i ima široki spektar primene. Može je koristiti svako ko ima potrebu da brzo i diskretno nešto snimi ili tajno fotografiše. U današnje vreme za snimanje i fotografisanje najčešće se koriste pametni mobilni telefoni. Ipak, teško da ćete ostati neprimećeni ako pokušate nešto diskretno da snimite kamerom mobilnog telefona. Tu vam špijunska mikro kamera kamuflirana u šnalu penkala može biti od velike pomoći.

Možete ga nositi sa sobom i upotrebiti kad god vam zatreba. Stavite ga u džep sakoa ili košulje, što će vam dati punu slobodu pokreta, a špijunska mikro kamera u olovci će snimiti sve što se dešava ispred i oko vas.

Ova špijunska olovka može biti savršen tajni saveznik poslovnim ljudima, vlasnicima firmi i menadžerima. Idealna je za diskretno snimanje poslovnih sastanaka i dogovora, važnih događaja i dokaznog materijala različite vrste. Učenicima i studentima može poslužiti za snimanje predavanja i važnih lekcija. Neretko je koriste i detektivske agencije kao nezaobilazan špijunski uređaj pri svom radu.

Špijunsko penkalo je proizvedeno od kvalitetne izdržljive plastike, modernog je dizajna i možete ga upotrebiti kao običnu olovku za pisanje.

Pozovite nas ili dođite u naše prodajne prostorije i pomoći ćemo vam da odaberete svoju špijunsku mikro kameru u olovci.


Share


Izaberite valutu