Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Špijun bubica – GSM prisluškivač

Špijun bubica - GSM prisluškivačŠpijun bubica – GSM prisluškivač je špijunski uređaj koji omogućava uživo slušanje svih dešavanja u prostoru koji je predmet prisluškivanja. Za njegovo funkcionisanje potrebno je samo da postoji pokrivenost mobilne mreže. To znači da je njegov domet praktično neograničen i dovoljno je da postoji signal mobilnog operatera kako bi se prisluškivanje obavljalo u realnom vremenu.

Špijun bubica – GSM prisluškivač je uređaj malih dimenzija i neupadljivog dizajna. Može se postaviti ili sakriti na bilo koje mesto u stambenom, poslovnom prostoru ili automobilu. Aktivira se nečujno tako da nema opasnosti da će biti otkriven. Sama aktivacija može biti dvojaka, pozivom ili SMS porukom.

Uređaj se može podesiti i na glasovnu aktivaciju (voice activation), što znači da se aktivira kada registruje zvukove u prostoru. Tada korisnik dobija poziv sa broja SIM kartice koja je prethodno postavljena u aparat i može slušati sve razgovore u nadziranom prostoru. Glasovna aktivacija se stavlja u funkciju slanjem SMS poruke na broj instalirane SIM kartice. Slanjem druge SMS poruke određenog sadržaja funkcija glasovne aktivacije se može isključiti.

Kvalitet zvuka je na vrhunskom nivou zahvaljujući posebnom filteru koji efikasno ublažava pozadinske šumove i buku. Zvuk koji se reprodukuje je kristalno jasan i čist obzirom da je uređaj snabdeven specijalnim pojačivačem mikrofona a kodirana GSM frekvencija sprečava mogućnost mešanja u vezu.

Kako se koristi Špijun bubica – GSM prisluškivač i njegove karakteristike

Način korišćenja ovog savršenog špijunskog uređaja je krajnje pojednostavljen. Pre upotrebe potrebno je samo ubaciti SIM karticu izabranog mobilnog operatera u uređaj.

Nakon toga uređaj se postavlja na određeno skriveno mesto u prostoru koji se želi nadzirati. Prisluškivač je lako sakriti obzirom na njegovu malu dimenziju. Može se sakriti na policu sa knjigama, među dečijim igračkama, odeću, u fioke radnog stola a ukoliko se koristi dvostruko lepljiva traka može se zalepiti i ispod stola, stolice, fotelje, dvoseda, iza ormana ili na bilo koje drugo pogodno mesto.

Kada je prisluškivač dobro kamufliran, potrebno ga je aktivirati za prislušnu funkciju. Korisnik može izabrati aktivaciju uređaja pozivom ili slanjem SMS poruke. Ukoliko se odabere aktivacija pozivom, korisnik poziva broj sa ubačene SIM kartice i nakon drugog zvona koji je apsolutno nečujan, uređaj je aktiviran i može se slušati sve što se dešava.

Za glasovnu aktivaciju potrebno je da korisnik pošalje SIM poruku određene sadržine na broj SIM kartice i čim registruje neki zvuk u prostoru, uređaj je aktiviran. Stopiranje funkcije glasovne aktivacije takođe se vrši slanjem SMS poruke određene sadržine.

U kojim situacijama se može koristiti Špijun bubica – GSM prisluškivač?

Mogućnosti upotrebe Špijun bubice – GSM prisluškivača u tajnim operacijama su praktično neograničene. Predstavlja jedan od najkorisnijih alata detektivskih i istražnih agencija a svoju primenu ima ne samo u audio nadzoru stambenog i poslovnog prostora već i automobila. Uređaj poseduje punjivu litijumsku bateriju, autonomije do 3 dana u Stand By režimu tako da nema opasnosti da će se veza prekinuti u nezgodnom momentu.

Može se postaviti u bilo kom radnom prostoru kao što su kancelarije, prodajna mesta, uslužni pultovi i druge službene prostorije. Na ovaj način korisnik može uživo slušati šta pričaju i kako se prema poslu i strankama ophodne njegovi zaposleni radnici. Ova špijun bubica može se korisiti i za uživo praćenje sastanaka i poslovnih pregovora.

Kod kuće, može se koristiti za nadzor dece, bračnog partnera i radnika zaposlenih u domaćinstvu. Aktivacijom uređaja možete odmah saznati šta se trenutno dešava u vašem domu i preduzeti neophodne mere za otklanjanje eventualne štete.

Takođe, špijun bubica može se sakriti u autu i u tom smislu predstavlja veoma koristan alat za praćenje i nadzor automobila. U ovom slučaju špijun bubica se može povezati na akumulator tako da nema potrebe za punjenjem baterije.

Pozovite naše stručnjake i detaljno se informišite o svim funkcijama i prednostima ovog GSM prisluškivača a mi ćemo vam rado odgovoriti na sva dodatna pitanja.


Share


Izaberite valutu