Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Ometači i detektori špijunske opreme – neko me posmatra

Ometači i detektori špijunske opremeŠpijunska oprema moderne tehnologije razvija se i usavršava munjevitom brzinom. Svakodnevno se pojavljuju različiti uređaji i softveri za tajno praćenje i špijuniranje osoba i imovine. Špijunska oprema lako je dostupna baš svima, bez posebnih dozvola i specijalnih uslova kupovine.

Nikada nije bilo lakše instalirati neki uređaj ili softver za prisluškivanje i diskretno snimati i pratiti. Praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona, upotreba bubica na ispitima, GPS praćenje lokacija, presretanje blutut i WiFi signala, prisluškivanje prostorije i auta – niko nije pošteđen.

Meta špijunaže može biti svako. U praksi su to najčešće uticajni i poslovni ljudi na važnim položajima, javne ličnosti, ali i poslovni, bračni i emotivni partneri.

Na svu sreću, uporedo sa njima razvija se i oprema za detektovanje i ometanje špijunskih aparata.

Da biste porazili špijune najpre morate dobro upoznati alate kojima vas tajno prate i prisluškuju. A onda im, uz pomoć savremenih ometača i detektora špijunske opreme efikasno i trajno možete osujetiti planove.

Zaštitite svoju bezbednost i privatnost

Špijunaža postoji odvajkada, a u poslednje vreme, sa razvojem novih tehnologija doživljava pravu ekspanziju. Poverljivi podaci do kojih se dođe špijuniranjem mogu se zloupotrebiti na različite načine, pa čak i za vršenje krivičnih dela ucene, iznude i otmice.

Zbog toga je jako važno da obezbedite i zaštitite informacije gde se krećete, boravite i šta radite, kako ne bi bile iskorišćene protiv vas. Ovo je važno u privatnom životu, a naročito u poslovanju. Špijunskim uređajima se tajno prisluškuju i prate poslovni partneri, saradnici, konkurencija…Na taj način mogu otkriti i prisvojiti vaše nove poslovne ideje, biznis planove, pronalaske i strategije u koje ste uložili mnogo truda, vremena i novca. Šteta može biti ogromna, pa čak može i ugroziti vaš biznis.

Detektori i ometači špijunskih uređaja su pravi način da zaštite svoj posao i privatnost.

Kako rade detektori i ometači špijunske opreme?

Najefikasniji način da sebe, svoju porodicu i posao zaštite od špijuniranja je uklanjanje i blokiranje svih špijunskih uređaja iz prostora koji želite da zaštitite.

Prvi korak je njihovo pronalaženje, čemu služe sofisticirani profesionalni detektori špijunske opreme – Jammeri. Detektori za pronalaženje špijunskih uređaja su aparati koji precizno i pouzdano otkrivaju i lociraju sve vrste špijunskih aparata i kamera u vašem domu, kancelariji, magacinu, automobilu, mobilnom telefonu, koliko god dobro bili sakriveni.

Da bi se neki prostor ili lice špijunirali, informacije koje špijunski uređaji beleže, moraju doći do osobe koja vrši špijuniranje. To se ostvaruje na dva načina – uz pomoć žica ili bežično, što je u današnje vreme mnogo češće. Na tom principu rade i ručni i stoni ometači špijunske opreme – Jammeri. Oni ometaju ili onemogućavaju prenos podataka među uređajima za špijuniranje.

Bubice na ispitima, prisluškivanje mobilnih telefona, GPS lokatori za praćenje, blutut i WiFi signali, uređaji za prisluškivanje i snimanje prostorija ometaju se na sličan način. Ometači špijunske opreme sadrže snažan predajnik koji emituje elektromagnetne talase na frekvenciji prijemnika špijunskog uređaja. Umesto informacija gde ste, šta radite i pričate osobe koje vas špijuniraju dobiće brujanje, šum ili vrlo neugodno pištanje.

Ovi uređaji za ometanje uspešno ometaju i blokiraju: bežične frekvencije mobilne telefonije i mobilnog interneta, Wireless internet i Bluetooth, GPS navigaciju i lokatore, navigaciju na mobilnom telefonu, bežične kamere i sisteme za zaštitu od krađe vozila.

Jammeri sadrže antene i svaki modul sa antenom može se koristiti kao zaseban ometač signala, a i sami možete konfigurisati ometač signala po želji. Ukoliko vam je potrebno ometanje konkretne frekvencije ili više njih, može se kreirati personalni jammer prema vašim potrebama.

Jammeri su idealan alat za predavače i profesore koji efikasno i pouzdano mogu sprečiti prepisivanje na ispitima. Takođe, vlasnici firmi, šefovi i menadžeri uz pomoć detektora mogu blokirati signale mobilnih telefona za vreme rada i tako povećati bezbednost i produktivnost radnika u proizvodnji i svim ostalim radnim pozicijama.

Detektor WiFi kamera je uređaj poslednje generacije koji za manje od 10 sekundi precizno i nepogrešivo otkriva frekvencije svih bežičnih kamera u prostoru koji se pretražuje. Ovaj detektor je izbor mnogih poznatih detektivskih i bezbednosnih agencija, što dodatno potvrđuje njegov kvalitet i funkcionalnost. Pored bežičnih kamera, ovaj sofisticirani uređaj detektuje i druge prisluškivače u vašem domu, a takođe može poslužiti i kao uređaj za tajno snimanje, što ga čini savršenim špijunskim alatom.

Preduzmite prvi korak ka bezbednosti ODMAH

Ako sumnjate da vas neko špijunira, ne čekajte, već reagujte odmah i zaštitite svoju bezbednost, privatnost ili firmu. Originalni, pouzdani i profesionalni uređaji za detektovanje i ometanje špijunske opreme su najbolji čuvari vaše bezbednosti i sigurnosti vaše imovine.

Ne rizikujte sa jeftinijim i nekvalitetnim kopijama detektora i ometača špijunskih uređaja koje možete naći na internetu. Najčešće nemaju ni približne mogućnosti kao originali, nisu pouzdani, a kada to i sami otkrijete, već je prekasno.

Cena detektora i ometača opreme za prisluškivanje zavisi od modela i karakteristika. Ono što vam garantujemo jeste da je sigurno mnogo niža od posledica tajnog snimanja i prisluškivanja.

Pozovite nas ili posetite naše poslovne prostorije. Uz punu diskreciju, profesionalnim i prijateljskim savetima pomoći ćemo vam da izaberete adekvatan uređaj za detektovanje špijunske opreme, kojim ćete brzo i efikasno odagnati svoje sumnje.


Share


Povezane priče

Prisluskivanje mobilnog kod dece u cilju zastite

Životne situacije

Aplikacija za praćenje dece

Praćenje mobilnog telefona

Životne situacije

Kako pratiti tuđi telefon (a da vas ne uhvate)

Aplikacija za praćenje partnera

Životne situacije

Aplikacija za praćenje partnera

Razotkrivanje preljube

Životne situacije

Razotkrivanje preljube

Zaštititi decu pomoću špijunske opreme

Životne situacije

Nadzor dece – Šta rade vaša deca kada niste tu?

Pronalazenje lokacija na mapi

Životne situacije

Kako saznati gde se neko nalazi

Izaberite valutu