GPS tracker – lokator

GPS tracker – lokatorGPS lokator je višenamenski špijunski uređaj poslednje generacije sa kojim ćete u svakom trenutku znati gde se nalazi vaš automobil. Sa ovim savremenim uređajem za lociranje i praćenje, saznaćete i više od toga. GPS inteligentni sistem za satelitsko praćenje vozila trenutno locira vaš automobil i pruža vam potpunu kontrolu nad njegovim kretanjem.

GPS tracker je precizni špijunski uređaj koji možete iskoristiti i za praćenje kretanja ljudi, kućnih ljubimaca ili bilo kog drugog pokretnog objekta. U deliću sekunde na svoj mobilni telefon dobićete tačnu poziciju gde se nalazi npr vaše dete ili pas koga ste izgubili. U današnje vreme, kada smo svedoci različitih nemilih događaja, ovakva informacija može biti od izuetnog značaja.

Sa GPS uređajem za praćenje objekata u pokretu dobijate :

  • Izuzetno preciznu trenutnu poziciju objekta, brzinu i smer kretanja
  • Potpuni i detaljan uvid u kretanje vozila u određenom vremenskom periodu sa izveštajima o kretanju i stajanju
  • Sva mesta kretanja i vreme zadržavanja vozila
  • Očitavanje pređenog puta (u km) i radnih sati u željenom vremenskom periodu, što je veoma korisno za poslodavce
  • Obaveštenje o prekoračenju brzine i najvećoj postignutoj brzini u određenom vremenskom periodu
  • Izveštaj i upozorenje ako se vozilo kreće van dozvoljenog radijusa – rute kretanja, koju prethodno podesite
  • E-mail ili SMS upozorenje ukoliko vozilo izađe van odobrene zone kretanja
  • Trenutno obaveštenje čim se vozilo upali ili pomeri sa mesta parkiranja

Uz sve ovo GPS tracker možete koristiti i kao klasičan prisluškivač neograničenog dometa.

Kako se primenjuje GPS traker i njegove tehničke karakteristike

GPS lokator špijunski uređaj za praćenje je pouzdan i izuzetno precizan. Instalira se brzo i jednostavno, a magnet je dovoljno jak da se dobro pričvrsti na sve metalne površine. Sve što vam je još potrebno za praćenje i lociranje vozila i drugih pokretnih objekata jesu mobilni telefon sa internet konekcijom i signal mobilne telefonije.

Ovaj špijunski uređaj radi po principu mobilne telefonije, a sa satelitom se povezuje uz pomoć GPS signala. U GPS lokator ubacuje se obična SIM kartica (koja se koristi i u mobilnim telefonima). GPS traker pozicionira objekat koji se prati koordinatama u obliku geografske širine i dužine koje šalje tekstualnom porukom na vaš mobilni telefon. Jednostavno, sa svog mobilnog telefona uspostavite vezu sa GPS uređajem u automobilu i GPS za auto u deliću sekunde šalje SMS sa koordinatama gde se trenutno nalazi, sa preciznošću od 5 metara. Klikom na link iz poruke ili jednostavnim upisivanjem tih koordinata u Google earth ili neku drugu mapu koja podržava pretragu po koordinatama vidite lokaciju objekta.

Najnoviji modeli pružaju i mogućnost potpune daljinske kontrole svih važnih funkcija vozila.

Ugradite GPS lokator u svoje vozilo i možete u svakom trenutku, sa bilo koje lokacije isključiti dovod goriva, ulja, upaliti sirenu, stop svetla, migavce ili zaključati vrata, a vozač je potpuno nemoćan i ne može to da spreči.

GPS tracker lokator je špijunski uređaj koji poseduje i SOS komandu, tako da osoba koja ga nosi prilikom pritiska na SOS taster automatski šalje poruku na broj koji je podešen da primi lokaciju. SMS-om možete da šaljete komande i da u različitim intervalima dobijate obaveštenje o kretanju.

Zahvaljujući njegovim karakteristikama, GPS tracker takođe možete upotrebiti i kao praktičan uređaj za audio nadzor i tajno snimanje i prisluškivanje u realnom vremenu, kao i naknadnu reprodukciju snimljenog materijala. Lokator možete postaviti bilo gde, a aktivira se potpuno bešumno pozivanjem telefonskog broja SIM kartice koja se nalazi u trackeru. Sve informacije dobijate SMS ili MMS porukom ili dešavanja u okruženju lokatora možete pratiti direktno preko personalizovanog web portala.

GPS uređaj za praćenje vozila radi na kvalitetnu punjivu bateriju koja ima veliku autonomiju rada od 400 dana u stand by režimu. Takođe, pomoću kablova koje dobijate u pakovanju možete ga povezati na konstantni izvor napajanja (akumulator vozila).

U koje svrhe se može upotrebiti GPS tracker

GPS traker je višenamenski uređaj za praćenje i lociranje u realnom vremenu. Možete ga upotrebiti za praćenje automobila, ali i svih drugih pokretnih objekata, kao što su čamci, kombiji, kamioni…

Takođe, ovaj multifunkcionalni špijunski uređaj može poslužiti i za tajno prisluškivanje.

Ovo je provereno najjeftiniji način da zaštitite svoja vozila od krađe i oštećenja. Satelitsko praćenje automobila postoji odavno, a u skuplje modele automobila GPS lokator je fabrički ugrađen. Za takvu zaštitu vozila morate izdvojiti značajnu sumu novca, a ona ipak nije 100% pouzdana. Profesionalni kradljivci veoma brzo i lako saznaju koji modeli i gde tačno imaju ugrađeno satelitsko praćenje i naravno kako da ga isključe.

Za razliku od fabrički ugrađenih sistema za satelitsko praćenje, ovaj model GPS lokatora za praćenje vozila možete diskretno postaviti bilo gde u automobilu pa lopovi ne mogu ni da pretpostave da će biti u momentu otkriveni i zaustavljeni u krađi.

GPS lokator idealan je uređaj za sve vlasnike firmi, rent a car agencije, taksi udruženja, transportna preduzeća i kurirske službe. On omogućava nadzor, vidljivost i bolju logistiku vaših poslovnih vozila u svakom momentu i na taj način povećava njihovu bezbednost, efikasnost zaposlenih i smanjenje troškova. Ugradite GPS tracker u svoja poslovna vozila i u svakom trenutku bićete upozoreni i pouzdano ćete znati da li vaši zaposleni poštuju ograničenje brzine ili je neko od vaših vozila učestvovalo u sudaru. Ovakve informacije mogu vas poštedeti nepotrebnih izdataka i povećati efikasnost zaposlenih u vašoj firmi.

Uređajem za praćenje možete i ograničiti prostor kretanja. U podešavanja unesete npr Beograd i ukoliko vozilo (ili drugi pokretni objekat koji se prati) napusti tu zadatu zonu, vi istog trenutka dobijete obaveštenje SMS-om.

Uređaj za satelitsko praćenje može vam biti od izuzetne koristi u zaštiti bezbednosti dece, drugih lica i kućnih ljubimaca.

Objavljeno:

Spy Tech