Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Detektori špijunske opreme

Ukoliko želite pouzdanu zaštitu od špijunaže u domu, poslovnom prostoru ili automobilu, ručni detektori špijunske opreme su pravo rešenje.

Malih dimenzija, praktični za upotrebu i nošenje,  veoma brzo pomoći će vam da otkrijete sve špijunske uređaje u okruženju sa preciznošću od 1 cm. Detektori spy opreme otkrivaju GSM i RF prisluškivače, GPS trakere, mobilne telefone, bežične i žičane špijunske kamere i WiFi uređaje. Zahvaljujući visokom nivou senzitivnosti u mogućnosti su da detektuju i slabe signale sa udaljenosti do 15m.

Kada registruju špijunski uređaj obaveštavaju vas zvučnom, svetlosnom, akustičnom ili vibracionom signalizacijom.

Najnoviji modeli džepnih detektora poseduju dodatne opcije rada, Cell Phone lock i Gard mode. Ukoliko izaberete Gard mode, detektor će vas alarmirati čim registruje izvor visokofrekventnog elektromagnetnog polja. Cell Phone lock mode onemogućava pozive i slanje poruka sa mobilnog telefona, odnosno blokira njegovu upotrebu u određenoj situaciji.

Punjiva litijumska baterija omogućava mu nesmetani rad od nekoliko sati, nakon čega je treba ponovo napuniti originalnim punjačem.

Detektori špijunske opreme HW 007 i G318 Max predstavljaju poslednju reč savremene tehnologije kada je reč o zaštiti od špijuniranja. Ovi multifunkcionalni uređaji za detekciju špijunske opreme precizno otkrivaju najmodernije uređaje za praćenje i prisluškivanje.

Kako se koristi detektor špijunske opreme i njegove tehničke karakteristike

Ručni detektori špijunske opreme su malih dimenzija i upotrebljavaju se veoma jednostavno. Lako se transportuju i možete ih nositi bilo gde sa sobom. Kretanjem po prostoriji sa detektorom u ruci, veoma brzo ćete pronaći sve špijunske uređaje ma koliko dobro bili kamuflirani u opsegu do 15m.

Najlakše je locirati špijunske uređaje koji funkcionišu po principu radio signala, jer se on emituje neprestano.

Pri detektovanju GSM prisluškivača sa SIM karticom, najpre ih je potrebno aktivirati, što ćete lako uraditi pokretom ili zvukom. Naime, većina prislušnih uređaja podešena je na motion detection mode ili voice detection mode, pa je dovoljno da prošetate prostorijom ili proizvedete neki zvuk, kako bi ih aktivirali, a zatim i pronašli gde se nalaze. Ukoliko se aktiviraju pozivom, nećete mnogo čekati da se on dogodi, jer će pokret signalizirati da se u prostoriji nešto dešava i time pokrenuti prisluškivač.

Džepni detektori špijunske opreme pomoći će vam da se zaštitite od špijuniranja tako što  će vas upozoriti na: sve bežične signale širokog spektra kao što su mobilni telefoni, GSM i RF prisluškivače, GPS trakere za praćenje lica, vozila i pokretnih objekata, bežične i daljinske upravljače, WiFi uređaje, radio, bežične špijunske kamere, bežične mikrofone i snimače razgovora, sve uređaje koji emituju ili primaju signal.

Čim detektuje špijunski uređaj, detektor će vam to signalizirati zvukom, svetlom, akustikom ili vibracijom, a način signalizacije podešavate sami.

U kojim situacijama se može koristiti detektor špijunske opreme?

Savremeni uređaji za špijuniranje su uglavnom mikro dimenzija, nevidljivi golim okom, pa ih je skoro nemoguće otkriti bez temeljne detekcije i profesionalnih detektora špijunske opreme.

Džepni detektori špijunskih uređaja su izuzetno praktični za upotrebu, lako se transportuju i nose svuda sa sobom što omogućava da pretražite bilo koju prostoriju ili okruženje za koje smatrate da su meta špijunaže.

Multifunkcionalni uređaji za detektovanje špijunske opreme nenadmašni su u zaštiti od špijunaže u poslovne ili privatne svrhe. Precizno i pouzdano pomoći će vam da pronađete i potom deaktivirate sve špijunske kamere, prisluškivače, GPS lokatore u domu, kancelariji, prodajnom ili proizvodnom prostoru ili automobilu.

Ukoliko sumnjate da vas prisluškuju ili prate, možete ga nositi u ličnom prtljagu i izvršiti detekciju i u hotelskom smeštaju, vikendici, ugostiteljskim objektima.

Najnoviji detektori imaju i dodatne opcije, pa uz pomoć Cell Phone lock mode možete sprečiti odlazne i dolazne pozive, poruke i blokirati upotrebu mobilnog telefona. Ova funkcija posebno je korisna na važnim poslovnim sastancima ili kada sumnjate da vas prisluškuju uz pomoć mobilnog telefona. Mobilni telefon se može upotrebiti za aktivaciju prislušnih uređaja, a ovom opcijom to možete sprečiti.

Ručni detektori špijunskih uređaja su omiljeni deo opreme detektiva, bodigardova i agencija za ličnu zaštitu i bezbednost.


Share


Povezane priče

Praćenje mobilnog telefona

Životne situacije

Kako pratiti tuđi telefon (a da vas ne uhvate)

Prisluškivač u kompjuterskom mišu

O uređajima

Prisluškivači poslovnih prostorija

GPS tracker - lokator

Životne situacije

Prisluškivanje automobila

Kako otkriti prevaru partnera

Životne situacije

Prisluškivači otkrivaju prevaru partnera – da li me vara?

USB minijaturni audio snimač

Životne situacije

Snimanje razgovora – kako da prisluškujete kao profesionalac

Portable jammer – ručni ometač signala

O uređajima

Blokatori signala – kako se zaštititi od prisluškivanja?

Izaberite valutu