Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Profesionalni detektor špijunske opreme ST3000 Plus

Detektori špijunske opremeST3000 Plus je savremeni profesionalni ručni uređaj za detektovanje bežičnih signala širokog spektra. On brzo i nepogrešivo otkriva sve vrste digitalnog, prekidackog ili analognog signala. Ovaj sofisticirani detektor je veoma praktičan za korišćenje, malih dimenzija, pa ga možete lako nositi svuda sa sobom i pretraživati prostorije i okruženja koje želite.

Profesionalni špijunski detektor ST3000 Plus je jedan od najsavremenijih uređaja za otkrivanje špijunske opreme na tržištu. Reč je o proizvodu visoke tehnologije čije tehničke karakteristike i principi rada omogućavaju precizno detektovanje svih vrsta špijunskih aparata u prostoru u kome se koristi.

Savremeni uređaji za prisluškivanje i špijuniranje su malih dimenzija i mogu se sakriti na najskrovitijim mestima. To su najčešće prislušne bubice, špijunske mikro kamere, GPS trakeri i lokatori koji emituju bežični signal. Ukoliko postoji neki od ovih špijunskih uređaja na određenoj daljini od detektora on ih otkriva i oglašava se vibriranjem, svetlosnom ili zvučnom signalizacijom.

ST3000 Plus precizno pronalazi prislušne i druge špijunske uređaje u vašem domu, kancelariji, poslovnom prostoru, automobilu, telefonu…

Ovim visoko osetljivim uređajem za detektovanje špijunske opreme možete precizno otkriti:

  • da li vas prisluskuju putem mobilnog telefona
  • sve vrste GSM i RF prisluškivača
  • GPS trakere za praćenje lica i vozila
  • bežični i daljinski upravljači
  • WiFi
  • WiFi uređaje za špijuniranje
  • radio
  • bežične spijunske kamere
  • Bežične bubice
  • Bezicne mikrofone i snimace razgovora

Kako se primenjuje detektor ST3000 Plus i njegove karakteristike

Višenamenski detektor špijunske opreme ST3000 Plus funkcioniše veoma jednostavno, po principu vruće-hladno. Kada otkrije špijunski uređaj, detektor to automatski signalizira zvukom, svetlom ili vibriranjem, a način signalizacije podešavate sami.

Što ste bliži špijunskom uređaju, detektor se oglašava jače, a kada se udaljite od njega intenzitet signalizacije se smanjuje. Pomeranjem detektora kroz prostoriju, uz veoma jasnu i preciznu signalizaciju lako i brzo ćete pronaći gde se aparat za prisluškivanje tačno nalazi. Na 8 bit–nom LCD ekranu ispisuju se frekfencije i jačine signala. ST3000 Plus detektuje sve frekvencije mobilnih telefona jačine 10 MHz – 3 GHz. Možete ga koristiti za otkrivanje opreme za prisluškivanje na svim kontinentima jer mu opseg frekvencija pokriva kompletnu mobilnu telefoniju (Evropa, Azija i Amerika).

ST3000 Plus detektuje elektromagnetne talase špijunske opreme i prati njihovu jačinu i pojačanom signalizacijom upozorava gde je špijunski uređaj sakriven. Radijus u kome deluje detektor zavisi najviše od vrste terena i iznosi oko 10m. Osetljivost aparata možete sami podešavati, kao i način upozorenja.

Detektor špijunske opreme ST3000 Plus ima 3 antene i kvalitetnu trajnu litijumsku bateriju koja može raditi do 2 sata bez prestanka. Radi održavanja, čim se baterija isprazni potrebno ju je ponovo napuniti a vreme punjenja iznosi tri sata.

ST3000 plus je izuzetne završne obrade, sa kućištem od specijalne legure aluminijuma. Dobijate ga u posebnom pakovanju, u Pelikan koferu, gde je potpuno zaštićen od vlage, prašine i vibracija.

U koje svrhe se može primeniti detektor ST3000 Plus

Moderni špijunski uređaji su lako dostupni svima, najčešće su mikro dimenzija, mogu se neprimetno instalirati i postaviti na bilo koje mesto i teško se otkrivaju golim okom. Ako sumnjate da ste žrtva špijunaže, da neko raspolaže poverljivim informacijama koje mogu ugroziti vašu bezbednost ili naneti štetu vašem poslovanju, najbolje je da odmah preduzmete akciju i zaštitite svoju privatnost i poslovanje.

Ukoliko želite da se efikasno i potpuno zaštitite od špijuniranja detektor ST3000 Plus je pravi izbor. Ovaj profesionalni ručni uređaj precizno otkriva sve bežične, digitalne i analogne signale širokog spektra.

ST3000 Plus nepogrešivo detektuje i razotkriva sve špijunske uređaje kao što su mobilni telefoni, GSM i RF prisluškivači, GPS trakeri za praćenje lica, vozila i pokretnih objekata, bežični i daljinski upravljači, WiFi uredjaji, radio, bežične špijunske kamere, bežični mikrofoni i snimači razgovora, tačnije sve uređaje koji emituju ili primaju signal.

Ovaj pouzdani detektor špijunskih uređaja možete upotrebiti za zaštitu lične bezbednosti, kao i zaštitu stambenih i poslovnih prostorija, automobila i imovine uopšte.

Pozovite nas ili dođite u naše prodajne prostorije kako bismo vam pomogli da se zaštitite od špijuniranja i prisluškivanja. Pored toga što vršimo prodaju originalnih detektora i ometača špijunskih uređaja, pružamo i usluge detekcije automobila, poslovnog i stambenog prostora.


Share


Povezane priče

Student uči za ispit

O uređajima

Kompletan vodič kroz bubice za ispit

bracne burme

Životne situacije

Kako proveriti vernost partnera

Pronalazenje lokacija na mapi

Životne situacije

Kako saznati gde se neko nalazi

Kako ući u tudji whatsapp

Životne situacije

Kako ući u tuđi WhatsApp

Prisluskivanje mobilnog kod dece u cilju zastite

Životne situacije

Aplikacija za praćenje dece

Praćenje mobilnog telefona

Životne situacije

Kako pratiti tuđi telefon (a da vas ne uhvate)

Izaberite valutu