Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Aplikacija za praćenje partnera

Provera partnerovog mobilnog telefonaAplikacija za praćenje partnera je jedan od najtraženijih pojmova koje korisnici ukucavaju u internet pretraživač. Da li je neverstvo u porastu ili je u pitanju nešto drugo, sačekaćemo da vidimo najnovije statistike. A prema dosadašnjim, svaka druga osoba je doživela neverstvo u braku ili vezi. U vernost partnera sumnja svaki treći partner, a svoju sumnju pokušava da dokaže svaki peti.

Aplikacija za praćenje partnera namenjena je za android telefone a do pojave ovih pametnih uređaja, neverstvo partnera dokazivalo se na razne načine. Ispitivanje zajedničkih prijatelja ili rodbine, pregled ličnih stvari, praćenje pa čak i unajmljivanje privatnih detektiva samo su neki od načina da sumnjičavi partner sazna istinu.

Dakle, praćenje ponašanja, postupaka i kretanja partnera je oduvek postojalo. Jedina razlika je što su sada svima dostupni mnogo sofisticiraniji načini takvog nadzora. Aplikacija za praćenje partnera je program koji se instalira u mobilni uređaj osobe koja želi da se prati.

Program je jednostavan za instalaciju i za korišćenje. Instalacija traje nekoliko minuta i program se ne može videti na uređaju. Pored toga što ne ostavlja trag instalacije, aplikacija ne zauzima puno prostora i ne remeti njegov rad.

Program za praćenje može se koristiti i u poslovne svrhe i to za praćenje kretanja zaposlenih, njihove poslovnosti i lojalnosti. U većini savremenih zemalja sasvim je normalno da poslovni mobilni telefoni imaju instaliranu ovakvu aplikaciju. Softver za praćenje koriste i roditelji u situacijama kada sumnjaju da su njihova deca upala u neke probleme ili im preti neka opasnost.

Kako se koristi aplikacija za praćenje partnera?

Ukoliko se neko odluči da na ovaj način sebi dokaže lojalnost partnera, mora voditi računa od koga kupuje ovakav program. Veoma je rizično koristiti jeftine kopije aplikacije, a posebno njihove besplatne verzije. One mogu sadržati zlonamerne programe i viruse i tako oštetiti rad mobilnog uređaja. Najbolje je nabaviti ih od proverenih prodavaca koji imaju registrovanu firmu i obezbeđenu tehničku podršku.

Kada se program za praćenje partnera instalira na uređaj, sve što se odvija na njemu može se pratiti putem web platforme ili preko mobilnog telefona. To znači da korisnik može pratiti uživo  sve što se dešava na uređaju na kome je instalirana aplikacija putem WiFi konekcije a može i naknadno pregledavati sve što je program zabeležio.

Ukoliko uređaj koji se prati nema internet konekciju, ništa nije propušteno jer se sve automatski snima i skladišti na Web panelu. Njemu se pristupa pomoću jedinstvene šifre putem računara, laptopa ili mobilnog uređaja korisnika aplikacije.

Provereni prodavci uvek će vam ponuditi i besplatnu verziju programa kako bi se upoznali sa njegovim interfejsom, funkcijama i načinom korišćenja. Aplikacija za praćenje partnera može se zakupiti na mesečni ili višemesečni period, a nakon isteka ugovorenog perioda licenca se može obnoviti. Ponekad je potrebno izvršiti apdejt aplikacije obzirom da se program stalno unapređuje i poboljšava.

Aplikaciju za praćenje partnerovog mobilnog telefona možete instalirati samostalno ili uz tehničku pomoć prodavca koji će vas navoditi šta da kliknete korak po korak. Možete  je instalirati i dolaskom u prodajni prostor ukoliko vam više odgovara. U svakom slučaju važno je da prodavac ima na raspolaganju tehničku podršku svojim korisnicima u svakom trenutku.

Šta dobijate korišćenjem aplikacije za praćenje partnera?

Korišćenjem aplikacije za praćenje partnera možete saznati apsolutno sve što vas interesuje. Sve što se odvija na uređaju koji pratite možete videti i na svom mobilnom uređaju i to u trenutku dešavanja ukoliko želite. Možete uključiti prednju i zadnju kameru, prelistavati poruke i slušati razgovore. Konkretno, aplikacija za praćenje partnera omogućava:

  • Snimanje razgovora

    SpyTech aplikacija za prisluškivanje i praćenje mobilnog telefona

    SpyTech aplikacija za praćenje

  • Uvid u listing svih odlaznih i dolaznih poziva
  • Praćenje poslatih i primljenih e-mejlova
  • Praćenje aplikacija: Viber, WhatsApp, Facebook messenger, Instagram DM, Skype, Snapchat, Hike messenger, Hangout, Pinterest …
  • Praćenje svega što se otkuca na uređaju (Keylogger)
  • SMS i MMS poruke
  • GPS lociranje i istorija kretanja
  • Uvid u sve fotografije
  • Rukovanje instaliranim aplikacijama na uređaju
  • Uvid u istoriju pretrage
  • Gledanje uživo putem uključivanja prednje i zadnje kamere
  • Slušanje razgovora i snimanje okruženja uređaja

Aplikacija za praćenje partnera može biti od izuzetne koristi i ako se mobilni izgubi ili ukrade. Takođe, još jedna povoljnost je što se jedna kupljena licenca može korisiti na više uređaja. Zato pre nego što nabavite ovaj program, proverite sa prodavcem da li obezbeđuje i ovakvu mogućnost.

Moralne nedoumice u vezi korišćenja aplikacije za praćenje partnera

Ukoliko sumnjate u vernost partnera i želite to da proverite, sasvim je svejedno da li ćete ga lično pratiti ili ćete to učiniti putem ove aplikacije. Zapravo ovaj drugi način je mnogo ležerniji, diskretniji i pre svega potpuniji. Ne ostavlja mesta za nedoumice, pomoću njega saznajete sve.

Dakle, umesto da prijatelje, poznanike ili rodbinu ispitujete da li su videli vašeg partnera, kada, s kim i gde, čime sebe na neki način izlažete podsmehu, korišćenje aplikacije za praćenje partnera pruža mnogo više privatnosti i ostavlja prostora za donošenje adekvatnih odluka.

Ne mora svaka prevara značiti i raskid. Možda uočite neke svoje greške i propuste pa sa partnerom izgladite odnose a da niko ne zna. Imate mogućnost da od drugih sakrijete svoje probleme i sačuvate svoju privatnost što u prvom slučaju nije moguće. Ono što je najvažnije oslobodićete se sumnje koja može ozbiljno narušiti kvalitet vašeg života.

Konstantna sumnja vodi u bolest odnosno dokazano izaziva kardiovaskularne smetnje. Pored zdravstvenih tegoba, utiče na raspoloženje, izaziva agresiju i neprimereno ponašanje. Zato se sumnje treba osloboditi što pre. Kada se istina sazna, problem se može rešiti. U suprotnom, agonija se produbljuje.

Aplikacija za praćenje može se korisiti i za nadzor dece i poslovnih partnera. Kada su pitanju deca, može biti veoma korisna i sprečiti mnoge štetne posledice. Svi znamo da droga, alkohol i internet manijaci vrebaju decu sa svih strana a posebno sa društvenih mreža. Takođe, zaposleni koji rade na štetu vaše firme mogu u tome biti blagovremeno osujećeni a vaše poslovanje zaštićeno od negativnih posledica.

Pozovite nas radi detaljnih informacija. Nudimo vam najkvalitetniju aplikaciju za praćenje partnera uz besplatni probni period i tehničku podršku 24/7. Diskrecija je potpuno zagarantovana.


Share


Povezane priče

bracne burme

Životne situacije

Kako proveriti vernost partnera

Praćenje mobilnog telefona

Životne situacije

Kako pratiti tuđi telefon (a da vas ne uhvate)

Kako otkriti prevaru partnera

Životne situacije

Kako otkriti prevaru partnera praćenjem mobilnog telefona

Pronalazenje lokacija na mapi

Životne situacije

Kako saznati gde se neko nalazi

Kako ući u tudji whatsapp

Životne situacije

Kako ući u tuđi WhatsApp

Izaberite valutu